Hænger huset lidt med næbet?
Med tiden kan huset trænge til en ombygning. Enten fordi dine behov som boligejer har ændret sig i løbet af årene, eller fordi huset trænger til at blive opdateret, så husets kvadratmeter kan udnyttes på en bedre måde.

Når huset bygges om, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad du egentlig har brug for både nu og i fremtiden, så du vælger den rigtige løsning, der både holder nu og om 5 og 10 år.

Køkken og bryggers hænger sammen, toilet og bad er lig med badeværelse, en 'fin' entré, der aldrig bliver brugt, og forældresoveværelset lyst og størst i forhold til de små, mørke børneværelser. Sådan er mange boliger planlagt - specielt dem fra 60'erne og 70'erne. Men er det nu også det mest hensigtsmæssige?

Dialog med dig!

Inden vi begynder på en opgave, sørger vi altid for at have en grundig dialog med dig som kunde, så vi er enige om projektet, og hvad det indebærer. På den måde sikrer vi, at resultatet bliver optimalt.


Vi vægter kundepleje højt og kommer altid som aftalt. Desuden lægger vi altid en realistisk byggeplan, da vi ved hvor vigtigt det er, at tidsplaner fungerer, når flere typer håndværkere arbejder på en ombygning og er afhængige af hinanden.


Kontakt os, når du har brug for et foreslag til hvorledes din bolig kan ombygges til netop dine behov.

 Murerfirmaet Holger Jonasen ApS
| Tørskindvej 63 | 7183 Randbøl | 75 88 32 57 | info@holgerjonasen.dk